Raadsheer

S c h a a k v e r e n i g i n g
♗ De Raadsheer
A m s t e r d a m
Anno 1922

Ook dit jaar doet De Raadsheer mee aan de landelijke Schaak-Off van de KNSB! De Schaak-Off is een leuke manier om andere schakers te leren kennen, kennis te maken met het toernooischaak, en kans te maken op een mooie prijs!
Bij ons staan de voorrondes gepland op 20 september, in De Poort, Kattenburgerstraat 150.
Je kunt je hier aanmelden!

Wat is de Schaak-Off?
De Schaak-Off is een landelijk schaaktoernooi voor alle schaakliefhebbers, bestaande uit lokale voorrondes bij deelnemende schaakclubs in jouw omgeving. Winnaars van deze voorrondes kwalificeren zich voor de regionale wedstrijden, waarbij tegen andere schakers uit de provincie gestreden wordt om een ticket in de landelijke eindfinale!

Voor wie is de Schaak-Off?
Wel, voor jou natuurlijk! Of je nu een doorgewinterde schaker bent of nog nooit een zet hebt gedaan, de Schaak-Off is er voor iedereen! Het maakt niet uit of je lid bent van een schaakclub of niet, of je jong of oud bent. Iedereen is welkom om deel te nemen aan dit geweldige evenement.

Wanneer is de Schaak-Off 2023?
Tussen 15 september en 1 oktober vinden de lokale voorrondes plaats. Verschillende schaakclubs over heel Nederland organiseren de voorronde in deze periode.

De regiofinales worden gehouden tussen 4 en 24 november, en de grote landelijke finale staat gepland op 2 december in De Bilt!