Raadsheer

S c h a a k v e r e n i g i n g
♗ De Raadsheer
A m s t e r d a m
Anno 1922
Na een gedwongen pauze van 1½ jaar, begint er aanstaande woensdag, 1 september, een nieuw intern seizoen. De opzet van de interne competitie is ongewijzigd gebleven, maar mocht je het vergeten zijn: het speeltempo is 90 minuten p.p.p.p. met voor elke zet 15 seconden extra; er wordt ingedeeld in een grote groep, maar er zijn als vanouds ook ratingprijzen voor groep 2 (tot 1750) en groep 3 (tot 1450)
 
Omdat de zaal om middernacht zal sluiten, is het extra belangrijk om op tijd te beginnen. We gaan dan ook stipt om 20:00 uur beginnen met indelen. Zorg er dus voor dat je om 8 uur aanwezig bent, of dat je je vóór die tijd telefonisch hebt aangemeld. Kom je later binnen, dan kunnen we je in principe niet meer indelen. Aanmelden kan via de zaal (020-626 7844), of direct bij Gerie. 
 
We proberen er een zo normaal mogelijk seizoen van te maken. Uiteraard gelden wel de basisregels: was je handen, nies in je elleboog en houdt zoveel mogelijk afstand. En de belangrijkste regel van allemaal: bij klachten blijf je thuis!