logo large

De Raadsheer

Zomercompetitie 2018

De Raadsheer ZomercompetitieDe Raadsheer zomercompetitie wordt gespeeld op de woensdagavonden in juli en augustus, en staat open voor zowel leden als niet-leden.

• De eerste ronde is op 4 juli, de achtste en laatste op 22 augustus.
  • Het speeltempo is 1½ uur per persoon; je speelt 1 partij per avond.
  • Aanvangstijd is 20:00 uur. Mocht je dit net niet redden, maar wel willen spelen, dan kun je je ook telefonisch melden via 06-44128502.
  • Je hoeft je niet vooraf aan te melden. Iedereen die aanwezig is, wordt ingedeeld. Je hoeft ook niet elke week te komen.
  • Indeling is Zwitsers op gevoel. D.w.z. we proberen je zoveel mogelijk een gelijkwaardige tegenstander te geven, zonder de strijd in de top teveel te beïnvloeden.
  • We spelen in Café Boulevard, Cruquiusweg 3. Let op: op het pand zelf staat huisnummer 23. Op dit huisnummer is het ook te vinden op routeplanners zoals die van taxi's. (Google maps)