De 27e strandmatch met en tegen Chess Society Zandvoort  gaat deze zomer plaatsvinden op

Zaterdag 3 augustus

Plaats van handeling:  Strandtent 20 Jeroen

Vanaf het station rechtdoor naar strand en dan nog een klein stukje naar rechts in noordelijke richting.

Verder gewoon natuurlijk de traditioneel gezellige Snelschaak-massakamp (5 min. p.p.p.p.) tegen de organiserende vereniging Chess Society Zandvoort.

De wisselbeker is in handen van de Zandvoorters en zij kunnen deze editie ook nog eens beschikken over de voorzitter van De Raadsheer.

Aanwezig: 12.15/12.30 uur.

Verzamelen: 11.00 uur voor Loetje schuin tegenover de hoofdingang van  het Centraal Station.

Kosten: treinkaartje en eigen consumpties.

Het schaakgedeelte wordt rond 17.00/17.30 uur beƫindigd, waarna er natuurlijk traditioneel nog volop gelegenheid is tot een gezellige nazit en eventueel een maaltijd.

Aanmelding voor het strandschaken i.v.m. het benodigde materiaal s.v.p. zoveel mogelijk vooraf per mail, op onderstaand telefoonnummer of via de intekenlijst tijdens onze zomercompetitie.

Telefoon:  06-57992324.