Zoals jullie wellicht weten, hebben wij binnen de schaakwereld meerdere naamgenoten. Eén van die naamgenoten is afkomstig uit Zundert. Dit jaar viert deze club zijn 75 jarig jubileum en ter gelegenheid daarvan dagen ze ons uit voor een massakamp. Daarvoor komen zij graag met een afvaardiging naar Amsterdam.

S.V. De Raadsheer uit Zundert is een florerende vereniging met 60 leden, waarvan 20 jeugdleden. Ze spelen met 3 teams in de KNSB (4e klasse t/m 6e klasse) en met diverse teams in de regionale avondcompetitie. Daarnaast organiseren ze toernooien en is er een bloeiende jeugdafdeling.

Deze wedstrijd zal gespeeld worden op zaterdagmiddag 6 april a.s in onze vertrouwde Poort.

We beginnen om 12.30 met een welkomstwoord waarna  de partijen zullen aanvangen. We spelen een soort rapid al of niet tegen dezelfde tegenstander. Na 3 uur spelen is het officiële gedeelde voorbij. Natuurlijk sluiten we af onze gebruikelijke "napret".

Uiteraard willen we winnen en daarvoor is het van belang dat veel leden deelnemen. Kunnen jullie 6 april? Geef je dan op per mail of anders op de clubavond bij Cilia of Wim.

Hopelijk doen onze Raadsheren de naam massakamp eer aan door in grote getale op te komen draven.